diumenge, 19 de març del 2017

WEBS RELACIONADES AMB EL FOLKLORE VALENCIÀ

En aquesta entrada podreu trobar un recull de molts llocs d'Internet adreçats a la difusió de les costumbres, músiques, danses i festivitats valencianes.




Adreces d'interés:

      Aquesta presentació de diapositives feta per Marta Puig i Araceli Sánchez aclareix d'una manera molt eficient la clasificació bàsica del nostres balls.

      La web del Grup de Danses "CARRASCAL" d'Alcoi és una pàgina molt completa, on es pot trobar tot un repertori de danses d'Alacant i d'altres llocs de la Comunitat Valenciana.

      El grup Salpassa del Campello s'encarrega de la funció restauradora del folklore de la comarca de L'Alacantí, i integra el present i el passat amb espectacles de teatre i ball de gran difusió.

      El blog de ball, cant i toc tradicionals valencianes és un espai en constant actualització, ple de noticies i reportatges relacionades amb les festes valencianes.

      A la pàgina de la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana es pot trobar qualsevol grup de danses de la comunitat, la seua direcció i tots els esdeveniments oficials que tenen lloc en la nostra comunitat.

      A la pàgina de la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters hi ha un bon recull de partitures de balls de la nostra comunitat, i un mapa amb la ubicació dels grups de musics més importants de la zona.


      A la web de l'Institut Valencià de Cultura es pot localitzar un gran nombre de teatres de la comunitat on cercar espectacles de dansa autóctons.


Si coneixes altres llocs d'interés, agraïm la teua col·laboració. Escriu-nos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada